IMG_0761

resor till senegal

I nuläget har vi inga resor planerade men du kan läsa mer om våra tidigare resor nedan. Hör av dig till jaliyaconnection@gmail.com om du är intresserad av att få information om framtida resor.

African Voice Experience med kishti tomita

"Idén till denna workshop kom efter mina många aha-upplevelser under mina sånglektioner med Kishti Tomita. När jag var i Senegal och sjöng med sångerskan Adama Cissokho kände jag hur allt föll på plats när jag följde Kisthis råd. Plötsligt blev allt så mycket lättare och jag undrade varför ingen förklarat sångteknik för mig på det viset tidigare? Kombinationen av dessa fantastiska lärare har betytt mycket för mig och det vill jag dela med mig av!" Sousou Cissoko - arrangör och elev till Adama och Kishti.

mer om african voice experience

Vila i Adama och Kishtis sångliga omsorg och öppna dörren till en fängslande värld. Din sång hittar nya rum och din röst får nya färger. Missa inte detta unika tillfälle att utveckla dig själv och din röst med två av världens bästa sångpedagoger!

Kishti Tomita är en av Sveriges mest eftertraktade röstcoacher som bland annat har arbetat med popstjärnan Robyn. Kishti ger dig de magiska nyckelarna och de verktyg som hjälper dig att få ut det mesta ur din röst. Adama Cissokhos workshops är en otrolig upplevelse där uttrycksfull sång varvas med fantastiska historier som skapar förståelse och tar oss en dimension djupare in i kulturen.

Vi arbetar främst i grupp med sångteknik, sångmeditation, kropp och andning, men det ges även tillfälle för individuell coachning. Genom att kombinera rörelse och sång hittar vi rytmen och kommer rätt i andningen.

sagt om våra resor:


“Jag var så oerhört berörd av att få ta del av något så gammalt och ändå levande.”

“Orden var så rytmiska att det kändes som att trumma stavelser med tungan och det blev egentligen inga problem att språket var helt främmande.”

“Ord kan inte beskriva dessa oförglömliga veckor! Tusen tack för ert otroliga engagemang, er gästfrihet och värme. Det har varit över alla skyhöga förväntningar och ett minne för livet!“